HTML

az élet álom az élet álom az élet álom az élet...

álom és valóság határán történik minden: szubjektív naplóm Calderon után szabadon...

Friss topikok

Cendrars: Húsvét New Yorkban (húsvétjaim)

2012.04.02. 08:32 giorgio.nane

   Ifjoncként pottyant elém e frissen harsogó vers és azonnal feledtem a kötelező rítusokat és képes lettem az élet zsizsegő-megújuló oldalát felfognom és szemébe néznem. Ettől kezdve leginkább csak a felhőjáték és a nárciszok szirmainak csapkodása jelezték húsvétjaimat, hogy sok-sok év elteltével Bach passióval vonszolhassam közelebb magam a Teremtéshez:

  http://href.hu/x/hi63

       https://www.youtube.com/watch?v=pf4UNJqv_-A&feature=related

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://giorgionane.blog.hu/api/trackback/id/tr504355432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

giorgio.nane 2012.04.08. 11:23:24

csak a zene marad: ahogy szaladnak az évek jövök rá, hogy semmi hétköznapi dologhoz sem kell ragaszkodnunk, még a helyszínek sem fontosak: ha változtat az ember még többet kap, él meg mintha görcseihez (mint én sp. a rituális helyszíneimhez) ragaszkodik: MINDEN MÁSKÉPPEN VAN! ez Márai legmegdöbbentőbb mondta amit mostanában kezdek megérteni, pedig mamánk csendben elmondta gyerekkoromban ugyanezt....pénteken is és szombaton is a nemvárt események helyszínein csak ajándékokat (talán jelek is ezek) kaptam egy hét undok és pocsék napjai után.
süti beállítások módosítása